2008-06-14
 12:19:38

Fullt ös, medvetslös!

Veckorna bara rusar iväg! Har haft besök ifrån Västergötland, jobbat plus vart mycket med min mamma på lassarettet. Nu är det fullt röj igen + att jag jobbar helg. För ikväll kommer en dam ifrån Skottland och besöker oss! Hon ska stanna här en vecka :) Lärde känna henne och hennes man på Teneriffa när vi förlovade oss (för 20 år sen, haha!) Hoppas att hennes vistelse kommer bli bra här, dock är inte vädret på topp här just nu. Kul i alla fall att hon stannar över midsommar så hon får vara med och se hur det firandet är! :)
2008-06-02
 12:12:37

Sol & fest

Det har vart en fullspäckad vecka!

Då sommaren har kommit även till Sörmland så har det blivit mycket tid utomhus, både sol och bad! Hur skönt som helst. Även frukostar & fika på altanerna. Har jobbat mm och i fredags så fick Sanna sommarlov så vi fick lite främmande hemma ;) sen har det vart fotboll som vanligt i helgen också!

Och i lördags så var vi på Grillfest i Ärla då Konsum fyllde! Var riktigt trevligt med mat, sol och öl. Dessvärre så hamnade jag på "fel" sida av baren och fick hjälpa till att stå och sälja ett tag!

Igår var det lite slappt men altanfönstrena fick sig en omgång! Förhoppningsvid blev dom renare ;) På kvällen följde jag med Roger när han skulle övningsköra med ett par kompisar på motorcykel. Vi hamnade ute i Julita på fika och det var riktigt mysigt där! Hemma igen så skickade vi in en raberberpaj som avnöjts med vaniljsås och familjen på framaltanen i solen :)