2009-03-31
 13:26:44

The world goes round,round...

Hankade mig igenom en halvseg måndag. Jobbade bara 7-13. Hämta Amanda vid skolan. Handlade lite i den lokala affären. Hem och fixa. Gjorde en tacopaj till middag. Gubben och en arbetskamrat till honom kom hit och åt också för att senare åka tillbaka på personalmöte. Jag var även kontaktperson en stund på kvällen. Gick bra. Kollade in "Färjan" för första gången och sedan såg Amanda och jag på "Spårlöst". Somnade ganska ovaggad...

Idag,tisdag, har Amanda studiedag och är hemma med mig. Jag jobbar kväll, 16-21, så det passar bra att fixa och dona lite här hemma. Tänkte tvättat bilen i stan men det visade sig att det var MÅNGA fler som tänkt så, så det blev bara tankning...
Ska nog ta och sätta upp lite fjädrar i busken utanför idag, om det inte blåser för mycket vill säga...
2009-03-29
 21:41:16

Skön Söndag...

Vaknade av att Amanda pockade på uppmärksamhet, hon blödde näsblod för 4:e (?) gången denna vecka så det var bara att pallra sig upp och fixa med bomull till lilla näsan.
Tog och fixa frukost och slängde mig sedan in i duschen. Hjälpte även Amanda med en duschning och sedan bar det av ner till kyrkogården, för att sätta en lykta på mammas grav, och till garaget för att hämta hem hojjarna från vinterförvaringen. Blev en extra sväng... Jiihaaaa! Kändes som man inte gjort något annat hela vintern, det gick skiiitbra!
Väl hemma igen for gubben ut och övningskörde med våra blivande 18-åringar. Det hade gått bra! Själv började jag att påskpynta lite och laga maten. Efter det skjutsade jag in Sanna och Simon till stan... vad en helg går snabbt !
Var lite Sebbe-vakt då Lisa var på gympan. Fixade iordning räkningarna och kolla igenom andra bra-ha-papper.
Som lite kvällsmys hade vi manikyr och pedikyr på Amanda + att vi målade naglarna.
Nu ska jag ta ett djupt andetag och förbereda mig för arbetet i morgon.

                                                 Lev väl !
2009-03-28
 19:32:22

Sommartid !


Glöm inte att VRIDA FRAM klockan innan du går och lägger dig ikväll. Vi får något som kallas SOMMARTID!
" Utemöbler fram - klockan fram ! "

Och sedan ska man släcka lampan mellan 20.30 - 21.30 idag för jorden... har redan tänt lite småljus här och där.

Var med Sanna ut i "Lilla Röd" idag och ja, VI ÖVNINGSKÖRDE !!! iiiiiiiiiii..... Eat my dust ! säger jag bara !
Vi övade på att starta, sammarbetet mellan koppling och gas och så backade vi. Kom till och med upp på 3:an !
Det finns nog hopp för denna lilla hyperventilerande stackare också ! ; )

För övrigt har det inte varit någon bra dag ang. min förkylning. "Pannknack", hostattacker och täppt i snoken...
Skönt att Sanna kom hem och försökte uppmuntra en...

Ska se om jag orkar kolla lite på SWE - Portugal i fotboll också... Gubben fick cykla ner till Rogga och kolla där ifall det nu skulle bli Robinson här hemma. 
2009-03-28
 11:21:26

MAAAAAGGGNNNUUUUUUUUSSS !!!





Visst, Laila kan dansa men Magnus har ju gjort en helt otrolig resa inom dansen. Inte konstigt att hans fru gråter glädjetårar när hon nu kan få bugga med en Let´s Dance -  vinnare !!!
Glasskon kommer att passa som "pricken över i" bland övriga muskelpokaler !

BRA JOBBAT ANNIKA OCH MAGNUS!!! 
2009-03-27
 19:52:24

Världens bästa fotograf !



Ja det är bara att vänja sig ! En dag blir hon stor !...........
2009-03-27
 19:42:16

Inspirerad !



Sanna håller ju på och fixar o donar med sina bilder hit o dit så jag tänkte att jag ska inte vara sämre...
Tyvärr hade jag inga andra bilder på datan än på Sanna & Simon, för ovanlighetens skull... men vad gör man inte för konsten ! Var ett riktigt roligt program hon hade, nu saknas bara andra bilder !!!
Kram på Er mina små turturduvor ! ; )
2009-03-27
 17:02:13

Freeedag!

Kunde varit skönare! Amanda somnade i vår säng så det har varit varmt och bökigt i sängen och då sover man inte så vidare bra + att hon vaknade 07.00 och vi hade kunnat sova till 08.00. Gick upp och åt frukost och gjorde oss iordning iallafall. Besök hos tandläkaren väntade 09.35. De håller på att göra om hos tandläkaren som vi går hos så vi fick åka till ett annat ställe men träffa våran duktiga tandis ändå. Besöket gick bra och det såg inte så farligt ut med tanden eller runt omkring. Ev. kan tanden bli missfärgad i framtiden men nu har det dokumenterats och vi har även kontaktat försäkringsbolaget.
Tog en snabbsväng på TP för att hon varit så duktig. Blev ett par typ basketkängor, tyvärr ej äkta Converce... Ungarna kan skratta åt när jag berättar att jag mer eller mindra var tvungen att ha sådana skor på gympan för att mina fotleder var instabila... ja så det kan bli, jag blev tvungen och de vill ha!!! OBS! skiljer x antal år på oss dock !!!
När gubben kom från jobbet, som han klara av tack vare skaplig hemkomst igår !!!, så åkte jag för att möta Sanna-Panna på stan och lämna över kvällen outfit till henne. Blev en kort sejour på stan då min förkylning gjorde sig påmind... fick stans hostattack inne på Åhléns... jobbigt ! Fick skynda att köpa en Festis och dämpa det värsta...tar på krafterna dessa attacker...
Drog en snabbis över till TP och Skopunkten. Sanna fick sina hett efterlängtade dojjor och jag hitta ny garderob på KappAhl ! Tyvärr hitta vi ingen liten lurvig sak till födelsedagsbarnet men vi får hålla koll nästa vecka också...
Nu är jag totalslut så ikväll blir det onyttigt - pizza från våran lokala bagare ! Sedan väntar soffhörnet och STORA Magnus. Gissa vem jag kommer att rösta på ?

TP = Tuna Park. /reds. anm. ;)
2009-03-26
 17:30:49

Vårens ögon !



Bara sätta igång och sminka sig då...
2009-03-26
 17:28:08

Ännu en sjuk dag...

Vaknade till av att jag fick ett sms av min jobbarkompis Ingela. Hon undrade hur det stod till och om jag skulle komma till jobbet i helgen. Man vill ju inte va sjuk trotts att man inte har världens roligaste jobb men jag fick vika ner mig då jag insåg att huvudet bultar, mina bästa kompisar för tillfället är hushållsrullen och halstabletterna och att bröstkorgen känns som att man kört ett stenhårt gympapass...så alltså jag stannar hemma och kurerar mig så gott det går. Det bär emot och kommer att svida vid nästa löneutbetalning...

Hade precis fått fart på min sjuka kropp när skolsystern från Amandas skola ringer... Amanda hade ramlat och slagit i munnen. Resultat : Fläskläpp och sår över vänster tand och en tandläkartid 9.30 i morgon.

Grannen Lisa skjutsade mig och Amanda så vi kunde hämta "lilla Röd" och åka vidare till ett utvecklingssamtal för Andreas Gick bra och lärarna och jag har samma uppfattning om Ante i det stora hela...

En pratsjuk Sanna pockade på uppmärksamhet mitt i maten ,men kvinna som man är klarade man ju av att äta och prata samtidigt !!! ;) Gubben är med sina arbetskamrater på Nya Flaneur och käkar ikväll. Får se hur sent det blir då!

Själv ska jag göra något mycket roligare, jag ska åka med grannen till Kajsa och prata FRAMTID med ett gäng trevliga tjejer ! Vi ska snacka Amway förståss... eller jag får väl hålla tyst och nicka lite då och då och inte glömma halstabletterna !!! Bäst att ta en Alvedon också... Men kul ska det bli !
2009-03-25
 14:41:47

Våfflor !


Tradition som bygger på ett misstag



 I dag är dagen att över hela landet njuta av våfflor med grädde och sylt, då den 25 mars har blivit "Våffeldagen".


En välsmakande tradition att värna om är firandet av Våffeldagen, men våffeldagen är i själva verket bara en förvrängning av ordet "Vårfrudagen".

Det är den mer folkliga benämningen av Jungfru Marie bebådelsedag. Medan den ursprungliga helgdagen, som även var en röd dag fram till 1953, numera är den söndag som infaller mellan den 22 och 28 mars.

När påsken infaller tidigt firas Jungfru Marie bebådelsedag söndagen före palmsöndagen.

Den ordlek som gjort "Vårfrudagen" till "Våffeldagen" gör att vi i dag plockar fram våffeljärnet för att grädda våfflor.

För flera hundra år sedan var det inte så konstigt med att festa till det med våfflor på våren. Det var då hönorna började värpa och korna ge mjölk efter den långa vintern. Våfflorna, som ofta enbart gjordes av mjöl och vatten kompletterades då med ägg, grädde, socker och smör.

Gissa om här ska moffas våfflor!!! Saknar dock mamma och hennes våffelbakande...

Ska försöka vara behjälplig ute på altanen idag också, nu när det blivit lite behagligare väder. Det var - 12 grader i morse och nu visar mätaren på 1.9 grader och solsken !!!

Hankar mig fram på alvedon och halstabletter, hushållsrulle i stadigt grepp under armen och smsar med folk för att slippa anstränga halsen. Gubben tycker nog att det är lugnt och skönt här hemma nu...
2009-03-24
 18:11:40

Åhh...



Blev tvungen att ringa nattjejerna  vid 04.30... Har ett rivjärn i min hals... de fick beställa en vikarie för mig idag. Jag blir kvar i sängen...
Smsade med Ingela på jobbet och vi bestämde att jag är hemma onsd + torsd också så jag är frisk till helgen så jag förhoppningsvis kan jobba då. Dagen segar sig fram. Amanda ringde och ville bli hämtad vid skolan pga HAGELSTORM!! Riktigt April-väder idag må jag säga...
Hade förberett maten tills övriga kom hem. Det blev potatis,fiskpinnar och smögensås alt. kall fisksås. Slank ner för strupen... Nu ska gubben, med liiite assistans från mig, tömma garaget på mammas bokhyllor mm och placera ut det någon annan stans. Altanen ligger nog risigt till !!!
Ska ta en alvedon och lite nässpray nu. Återkommer när jag har ork !  
2009-03-23
 19:54:40

Sjuk måndag...



Känns som om jag skulle behöva ett gäng med färgglada piller just nu... har ont i halsen och har haft det sedan i lördags kväll. Beror nog på att jag ställde upp och följde med Inger ut på båten när hon skulle röka, och det gjorde hon titt som tätt...så jag frös, rökte passivt, frös lite till och sedan in och sjöng med till Moos Brothers mfl. Det kostar på att ligga på topp!!!
Segade mig upp ur sänghalmen i morse efter en inte allt för skön sömn, hankade mig igenom dagen på jobbet (7-16), MISSAR MIN VATTENGYMPA I KVÄLL!!!!!! SUUUUURT!!!!
MEEN... man får inte bara sitta och deppa ! Har fixat lite med mina Amwaypapper, bra jobbat igår Jill !!!, kollat igenom jobbpapper, fått reda på att barnen fått ett kusinbarn, GRATTIS JOEL OCH JENNY TILL SONEN!!!! Ringer runt lite nu innan inredningsprogram och "Spårlöst" avlöser varandra...
Och bäst av allt...Amanda öpnnade sin M&M´s påse och gav sin mamma färglada godis kulor !!!... bättre än piller... ;)
2009-03-22
 19:03:46

Något jag skulle vilja med på !

HojX + Finska mässan 2010


Som ett resultat av beskedet att den svenska mässan, På Två Hjul, ställs in 2010 så passar nu SMC på att sammansynka sin HojX kryssning 2010 med ett besök på den finska mässan.

Man har bokat Silja Serenade den 5-7 februari 2010 och bokar även in ett besök på MP10 Motorcycle Show i Helsingfors.
Man skall även försöka att engagera svenska återförsäljare att delta i själva kryssningen och kanske ha en liten utställning redan på båten.

Vi på Hojnyheter har redan tidigare besökt den finska mässan och kan lätt rekommendera ett besök där. Det är mycket folk, hojar, utställare och trevlig stämning.
Man blir oftast dock chockerad över hur mycket just själva hojarna på den finska sidan kostar jämfört med de svenska priserna vi är vana vid. Finland har nämligen mycket högre skatter när det gäller just hojar.
Som exempel så kostar en Honda CBR600RR utan ABS 14 450 Euro i Finland (164 000 SKr), medans samma hoj i Sverige kostar endast 125 900 SKr.
Priserna på tillbehör skiljer sig däremot inte mellan länderna.

Mer information om kryssningen lär dyka upp på SMCs hemsida under året som kommer:
http://www.svmc.se/



Tänk om man kunde glida dit med en sådanhär hoj ! Fast det klart, det är ju i februari så risken att det är metersnö är väl överhängande !!!

2009-03-22
 18:52:24

Dubblering !!!

Ja det vart lite strul med uppdateringar och inlägg...
Men ju mer dessdå bättre eller?
2009-03-22
 18:49:51

Silja Galaxy



Denna fina båt guppade jag fram i .
Silja Galaxy hette den. När vi väntade på
att få stiga ombord så passerade Nanne
Grönwall förbi... Hon hade varit med på
föregående tur och underhållit. Men med
på våran resa var Rolf och Agneta Hjort !
Vilka de är kan jag berätta över en kopp
kaffe en annan dag! ;)
Hade god lust att ta en tur till då E.M.D
skulle uppträda på lördagskvällen....
2009-03-22
 11:24:26

Silja Galaxy


Båten som vi roat oss på i helgen.
När vi stod och väntade på att få gå om-
bord passerade Nanne Grönwall...1,5 m
från oss! Hon hade varit med på förra
turen och uppträtt. Några som var med
på vår tur var Rolf och Agneta Hjort...
Blev inget PV-snack... ;)
2009-03-22
 11:18:21

Hoj-X

Hej alla glada! Lite uppdates om helgen så här vid lunchtid en vanlig söndag.
Fredagen började med att jag jobbade 7-13. Halvstressigt. Handlade på hemvägen och mötte då gubben och Amanda. Hemma vid ca.13.40 och packade in maten och packade sedan min väska som jag skulle ha med på Hoj-x. Jag och en jobbarkompis skulle ut och parta med andra hojåkare...pirrigt! Gubben skjutsade in till busstation och knappt påkommna på bussen var vi tvugna att smaka på en färdknäpp. Det blev flera...
Lång väntan i STHLM innan vi fick gå ombord på Silja Galaxy. Minglade runt tills fram mot 00.30 då vi glada snart somnade bland sköna lakan.
Lördagen började med frukost vid 10.30. Kollade in försäljningen både i Taxfreen och på utställningen. Blev en massa godis,snus till gubben och en Hoj-X t-shirt.  Lyssnade på "Moos Brothers" och kareoken i baren. Verkade som om det var bättre drag på båten idag!
Vädret var jättefint hela resan men det blåste rätt bra när jag så snällt var med min kompis ut varje gång hon skulle röka. Sviter av detta kändes i halsen i natt vill jag meddela! Ja jag rökte inte men jag stod troget där i blåsten...
Väl hemma igen vid 20.30 på lördagskvällen blev det godisregn till familjen och sedan kollades det på Robinson. Verkar inte som om jag kommer att bänka mig troget framför detta program i år heller...

Nu har jag och Sanna fixat Amanda som ska på födelsedagskalas i bowlinghallen på em. Blev en riktig kalaspingla!
Gubben och grannen for till garaget för att starta upp hojjarna och fixa. Själv ska jag på produktvisning på em. Ska bli kul att träffas igen. Häng på så kör vi !!! :)
2009-03-18
 21:30:53

Livsnödvändiga nyttigheter!



Topplistan på maten som ger dig längre och friskare liv enl. den ledande näringsforskaren Gary Williams:
1.  Äpplen.
2.  Björnbär.
3.  Svart te.
4.  Blåbär.
5.  Broccoli.
6.  Fullkornsflingor.
7.  Körsbär.
8.  Körsbärstomater.
9.  KAFFE !!!
10.Tranbär.
11.MÖRK CHOKLAD !!!
12.Grönt te.
13.Apelsiner.
14.Persikor.
15.Plommon.
16.Hallon.
17.Röda vindruvor.
18.Rödlök.
19.Spenat.
20.Jordgubbar.

Ja det är väl bara att börja mumsa !!!!  :)
Artikeln fanns på aftonbladet.se
2009-03-18
 19:05:54

Poliser kan ha förståelse !

Har haft hand om larmen på jobbet idag och fixat och donat. Passerade HBA under utryckning och larmkoll, hamnade i en polisbuss... resten har jag svårt att tro men poliser är människor dom också!!! :)

På kvällen efter att vi inmundigat korv och mos så var jag kontaktperson en stund. Gick bra.
Gubben var lite "Sebbe-vakt" då grannarna var på möte i skolan.

Det har varit riktigt fint väder idag. Det var så man längtade efter att få åka hoj snart...
Nu till kvällen dalade tempen dock ner till noll-gradigt.
2009-03-17
 10:58:42

Googling...









Tänk vart man kan hamna när man bara googlar lite... Gjorde en sökning på ögonblicksbilder och hamnade på bloggar om scrapbooking/kortmakeri. Fick dock ej fram riktigt vad denna duktiga tjej hette eller håller till men hon gör tydligen kort mm till något som heter "Magdas" och till "Metalimo". Det var ju jättefina kort och jag hoppas att det inte gör något att jag visar några av dem här... "Metalimo" verkade vara en nätbutik för "kortmakare". Ska absolut tala om det för Katri som skickar det ena roliga kortet efter det andra hit upp... mycket på tapetbitar blir det!!!
2009-03-16
 22:28:00

Vatten...



Vattengympan var så härlig som jag önskade. Kände mig stark och gav järnet. Fram för flera måndagskvällar!!!
Önskar mig en ny bloggdesign av min söta,duktiga, lilla stora dotter..."blink"... Träffade henne en stund på stan idag också+att jag var en kycklingmamma och skjutsade hem henne och Simon efter skolan, ja, ja, jag skulle ändå åka från stan då...
Väl hemma efter vattengympan så kollades det på inredningsprogram. Simon och Tomas öste på i ett kök. Nja, det blev väl ingen lösning som jag skulle vilja ha i mitt kök precis men... skafferiet och det stora bordet skulle jag vilja ha...
Som det står på en kakelplatta i mitt kök : "Annikas kök är hemmets hjärta"... ja det är ju oftast där vi hänger...

I morgon ska jag göra det jag inte han med i dag... tror jag... :)
2009-03-16
 17:54:30

Tankarnas måndag.



Larz-Kristerz gästade Tuna Park i helgen. Ooootur att jag jobba...;)

Malena Ernman vann Melodifestivalen och får åka till Moskva.... suck!

Hörde på Rix FM när de intervjuade henne och de hade då hennes singel med ett sing-a-long-spår... hur ska man fixa den sing-a-longen ???
Nä nu är det nog dags att lägga ner Melodifestivalen och ta och fundera på vad det är för cirkus... tröttsamt och dåligt!
Har inte ett uns över för Petra Mede heller...men HALLÅ! ...Bättre programledare har vi! "Irro-varning"!!!

Nä, nog om denna musikhelg...
Varit i stan med Amanda och passade då även på att ta med Sannas packning in + lite Amwaypasta!!!
Skrotade runt på stan en stund och for sedan hem för att göra mig i ordning för vattengympan  som är i kväll.
2009-03-13
 16:40:52

Sommar kom nu !!!...snälla...






Man kan ju nästan höra humlorna surra och fåglarna kvittra !!!  Ja jag kan nog till och med se den där ormen ringla iväg i gräset...
2009-03-13
 15:21:18

Fredagsshopping med Sanna.



Ledig dag idag! Not bad... klev upp ur sängen strax efter 8.00. Duschade och åt en nyttig frukost, kolla mail mm. Satte igång en tvättmaskin och smsade med en jobbarkompis. Sanna hörde av sig, skulle möta upp henne vid Munktell senare idag. Gick ner till skolan för att hämta bilen då övriga i familjen varit slöa på morgonen... Väl nere märker jag att bilnycklarna ligger HEMMA !!! Det var bara att leta reda på gubben ,som fick lämna ifrån sig sina nycklar, och så for jag mot la stada.
Min kompis Katri underhöll mig via mobilen hela vägen in i affären. Hon kan snacka hon !!! Ja det brukar bli många minuter när vi är igång...
Tog och handlade i racerfart. Hämtade upp Sanna vid Munktell och for ut till Tuna Park. Hade verkligen kvalitetstid där och mycke flyt. Helkul shopping, trotts att det inte var nere i Gällstad eller Ullared !!! ha ha ha
Hoppas att Sanna tyckte det samma ;)

Ikväll blir det tacopaj, Let´s dance och mys i soffan... laddar inför en jobbarhelg. 13.00 - 21.00 både lö och sö. Men tyvärr hotade MSE med att skicka hem en dubbelbemanning till helgen !!! Varför blir jag inte förvånad ??? Så att sluta 21.00 rök väl redan idag...
2009-03-13
 15:05:39

Summering av veckan...

Veckan började med den hett efterlängtade sysselsättningen - VATTENGYMPA - efter ännu en dag på jobbet. Kände mig stark och tog i för kung och fosterland.
Tisdagen erbjöd på alldeles för mycket SNÖ! Jag som fått ett uns av vårkänsla...och till och med cykla till jobbet, inte kul när man skulle hem!!!
Hade en från bemanningen med mig också en dag, Patrik, och det visade sig att han kände till min hemstad Ulricehamn :)...och så hade vi något att prata om förutom jobbet !
Torsdagen gick i städandets tecken, både i jobbet och i våran lokal och sedan typ storstäd hemma. Städen hemma var bara för att jag skulle kunna ta det lite softare på fredagen när jag var ledig.
Det har känts bra i veckan men jag skulle nog behöva gå till min kotknackare... axlarna är i höjd med öronen och huvudknoppen värker...
2009-03-12
 21:40:48

Gnissel...



Känner mig som ett gammalt gångjärn...stel i lederna och i knoppen...
2009-03-12
 21:38:23

Upptining tack!



Bloggstiltje... Slänger in en fin bild i väntan på inspiration...
2009-03-08
 16:34:58

Gratis är gott!

Supergratis är en bra sida som jag upptäckt nyligen. Funkar precis som de andra gratissidor. Rekommenderas! Bli medlem under mig alla snälla :)
Och så lade jag också en beställning på Gratisgodis.se idag så nu väntar vi! Den sidan är verkligen enkel att tjäna på.
2009-03-07
 16:35:58

Lycka...



Något som skulle göra mig lycklig är:

Annat jobb som är mindre stressig och bättre betalt.
Bättre jobb till min gubbe.
Ny bil.
Ny mc.
Mera cash...
Vårvärme.
Renovering av hemmet.
Mera ledighet...
Resa med familjen.
Ett boende i Falkenberg.
Boende i Grönahög/Ulricehamn.
Att kunna göra saker utan större planering, typ sticka iväg en
vecka eller så till Västergötland, London, Prag, New York...

Drömma är bra !
2009-03-07
 16:17:40

Coola coca cola...



Ömhetsbevis...
2009-03-07
 16:11:56

Lugn lördag...

Gubben for iväg för att hjälpa en arbetskamrat att flytta, jag låg kvar i sängen!!! Väcktes lite väl osött av en Mandis som kom och tryckte upp en bok i fejset och frågade vad det stod...ordet var "hellprutta" och boken var  "Fy katten, Sune"
Tog en sväng ut till toan och gick sedan tillbaka till sängen som ropade efter mig...

När jag väl kom upp hörde jag att övriga familjen också var på "g" upp. Plockade ur diskmaskinen, vek tvätt,starta tvättmaskin mm innan vi frukosterade. Märkte att jag fått en sträckning i hö.axel... aj ...! Gav på den med en regäl dos linement så det återstår att se hur det blir idag.
Tog och gick ner till kiosken där det var lite happenings med trav mm. Billigt godis fanns det också!!! Tur att det var lördag...
Väl hemma igen började vi fixa iordning Amanda som skulle iväg på "Biokalas" lite senare på em. De skulle få se "Bedtime stories" och sedan äta på McDonalds. Hoppas att det blir roligt...

Gubben var hemma och vände och cyklade sedan upp till Janne för att kolla trav. Jag är seg... fortfarande ont i axeln...

Ska ta och luta mig en stund så att man orkar med Melodifestivalen i kväll ... eller... nja, får se, gillar inte MEDE!!!
2009-03-06
 21:40:55

Ystad - Haparanda



Följ med i insamlingen till Prostatacancerfonden. Ashberg och Fylking traskar från Ystad till Haparanda för denna sak.
Följ dem på Rix FM.
2009-03-06
 21:36:49

ÄNTLIGEN FREDAG !!!

Phu... äntligen var hästpasset över och sjudagarsveckan över. Har känt mej förkyld och febrig hela veckan men hankat mig fram på Alvedon.
Sanna och Simon kom hit hem idag och vi åt gott och tar det bara lugnt och myser.
Ska inte göra så mycket mer i helgen om jag får bestämma.... Ska sova i hundrasjuttio knyck!!!
2009-03-03
 19:31:22

Tisdag 3/3

Hej !....Har inte haft ork att skriva ej heller hunnit. Känner mig lite förkyld och mosig. Sanna och Simon ligger sjuka inne i stan och Amanda är lite seg. Ser inte fram emot att jobba sju dagar på raken...men fick höra att en jobbarkompis kör 10 !!! dagar i sträck nu denna vecka...ej kul!

Idag har jag varit nere på gruppbostaden där hon bor som jag är kontaktperson för. Hon fyller nämligen år idag så jag hade köpt lite gotti-gotti åt henne. Blev bjuden på smörgåstårta och kaffe. Hade en trevlig stund med personalen och de andra boende.

Nu ska jag kurera mig med varmt,gott, Amway the...