2008-09-29
 20:48:22

Måndag

...ännu en skön måndagskväll till ända. Vattengympan helt  Ok i kväll också...
2008-09-28
 20:57:31

Summa sumarum...

Solen skiner och det känns bra. Familjen for ut i trädgården och räfsade upp grässpill. Var inte så mycket denna gång så det gick rätt så fort. In igen och fixa lite käk till Amanda som skulle iväg på fotbollsmatch. Försökte att ladda över bilder från Sannas kamera utan större framgång då batteriet var low... fick ta med min stenåldersmojäng till matchen.
Ärlas -00:or spelade mot Triangeln på Triangelborg. Förlust med 4-2. Plusspoäng till målvakten, Anna, men de andra gjorde också så gott de kunde...

Har så då äntligen lagt ut hojjen på blocket... Har förhalat detta länge nog nu så... nu är det bara att vänta och se.
Pysslar och donar i hemmet. Ringde en faster för att kolla läget nere i Grönahög. Allt lugnt !
Har inte fattat riktigt vad som hände i Södertälje igår men helt sjukt kul och bra var det ! Eddie Funkhouser är klart helt underbart cool. Vilken människa !!! Ska verkligen kolla på ALLA bilder Sanna tog där...

Nu får det va bra för idag, hörs framöver ! : )
2008-09-26
 22:02:52

Fredag...

Efter en minst sagt stressig vecka både privat och på jobbet är det äntligen fredag...pust...
Gubben drog till polare i STHLM och hänger nog nu vid Stureplan med bratzen...NOT ! han sitter säkert på en pub och halsar öl för glatta livet ! Ha ha ha...
Lillstumpan var på party/disco hemma hos en klasskompis. Gick inge vidare då hon fick näsblod...stackar´n.
Sanna och jag åkte runt på byn och idkade välgörenhet åt svaga och äldre...ja vi delade ut var sin kaklåda till mormor och farmor som Sannas klass säljer. Snälla vi var va??? ;)
Nu ska jag gå och känna  efter om sängen är lika skön som den var när jag lämnade den så... Tack å hej , leverpastej !
2008-09-23
 18:52:13

Min pärla...



Funderar på att sälja min pärla till fördel för en större maskin... har ångest !
2008-09-23
 18:29:59

Semesterdag...?...

Hej allihopa !!!
Idag har jag en semesterdag !

...jag har haft fönsterputsare hemma... guud va skönt det är ! Är det något  jag inte är bra på så är det att putsa fönster!
Men nu är det gjort och nu återstår BARA resten...gardinupphängning mm.


                                                          Ses framöver !

  

2008-09-22
 21:06:25

Vardag...

 ahhh...mår bra efter vattengympa och Mamma Mia på hög volym...
2008-09-21
 10:24:18

...snart på ...


...snart på marken nära dig...
2008-09-17
 21:56:11

Som vanligt igen...

Jobb,jobb och åter jobb. Ränner runt bland jobb,hem,träningar,vattengympa,mamma,svärmor,skola,barnens kompisar,skjutsar,hämtar, handlar och går på föräldramöte... pust ! Ja jag lovar att skärpa mig ! En dag SKA mitt liv och leverne se annorlunda ut. Vänta bara...


                                               Lev väl !
2008-09-11
 21:39:15

Hittat !



Eftersom jag inte kan komma på något vettigt att skriva så får ni hålla tillgodo med denna mycket vackra bild av  Lars Sandell.
                                              Lev väl !
2008-09-10
 12:01:01

Snuvigt...

Hm... hinner inte med att vara förkyld riktigt men det är ju inte så konstigt att man blir smittad då många runt omkring en hostar och nyser...typiskt höstgrej !

Är ledig från jobbet idag och skulle hinna med så mycket ...trodde jag  ja.. springer mest runt och gör lite här och lite där. Får se om det ordnar till sig till kvällen.

Fick sms från sambon, som i sin tur fått sms från en av våra kompisar som övningskört mc med oss och HON KLARADE KORTET IDAG !!!! GRATTIS CAROLA ! Nu blir det åka av på vägarna. Hoppas att vädergudarna kan va med oss framöver så att det går att åka lite till !

Har för övrigt placerat ut en grävlingsfälla på tomten. Här ska tas grävling !.. trodde vi ja ! Vi har sett 1-2 grävlingar nu i två dagar men ingen vill ha våran goa honungsmacka... de går precis utanför buren istället. Ja ja.. vi får ha TÅLAMOD !

    Ska ta och ta tag i mej själv en stund och se om jag kan få lite gjort innan det är dax att hämta hem knoddsen från  
    deras skolor. 
                                                          Kramis kramis !
2008-09-08
 21:17:55

Hösttankar



Ta det lugnt !
Det är så svårt att slappna av med alla "måsten", "ska" och krav.
Ja, tiden flyr av jäkt och stress och allt som sker blir mest en press.
Men du är fri att sakta in för tänk på att din tid är din.
Så ta det lugnt en liten stund, låt här och nu bli din sekund

(Detta citat sitter på ett köksskåp i Fam Janssons underbara hem.)
2008-09-08
 21:05:48

Vardag

Hej å hallo !
Har varit en vanlig arbetardag idag. Det har med andra ord rullat på som vanlig + lite extra för det var en av mina arbetskamrater som ringde sig sjuk på morgonen. Fixat å donat som vanligt annars.
Guuben hade fixat maten tills jag kom hem, han e för goer ! Vid 18.00 kom Margret och hämta mig för det var dax för måndagssysselsättningen - VATTENGYMPA! Helt otrooligt roligt faktiskt... sitter just nu i soffan å bara softar genom att titta på "mammaprogram" - typ Extreme Home Makeover och Från koja till slott...

                           Ja det var det det... simma lugnt !
2008-09-07
 20:51:26

Se framåt- för där finns framtiden !

  När Du känner Dig motiverad - var handlingskraftig !
2008-09-07
 20:42:44

Jobbardag...

Halloj igen !
Äntligen kan man slå sig till ro en stund innan kojdax. Igår var jag och min dotter, Sanna, på en hälsoföreläsning. Man fick reda på mycket som man, tyvärr, redan visste, egentligen, om hur man ska sköta sin kropp. Men det var en bra "uppfrächning" för minnet och jag tror att Sanna tyckte det gav lite mer då hon tränar/spelar fotboll. Kul att träffa alla människor var det iallafall... hm... och så var det det där med träning mm. Återkommer om detta : ) !
När alla var hemma och hade ätit ris och kyckling i ugn med god currysås så drog vi ner till Roger, Amandas gudfar, för att fira honom då han fyllde år. ...hm.. närmare 50 än 40 ha ha.. Kul ,men det var inte fotbollsmatchen mellan Sverige och Albanien...suck !
Vi åkte hem skapligt då jag skulle jobba idag, 7 - 16.30. Det var inte superfun att gå upp i morse men sen gick det bra när man väl var på jobbet.
Gubbens fotbollsgrabbar hade match idag mot Diana från E-tuna. Ärla vann med 3-1 !!! Fick nyss sms att Sanna också och de spela 1-1 mot Julita ! Go Stenkvista Go!!!

                                                              So long everybodey ! ; )
2008-09-05
 21:55:47

Varför finns det biljontals mygg när ändå ingen vill ha dem ???



Är det möjligen lagen om all jävelskap som kopplats på...
Jag tycker bara om fina saker, som denna bild t.ex.
2008-09-05
 21:51:49

"Ledig" fredag...hm...

Klev ur en alldeles för skön säng i morse bara för att hinna med att åka till affären med min mamma. Övriga familjen var uppe och studdsade då också. Handlingen gick väl bra ...för affären iallafall... ja vad ska man säga när kassörskan efbjuder sig att stänga av kön efter mamma och mej bara för att vi har handlat så mycket och hon ville väl vara snäll så vi inte skulle få panik över packningen av varorna... ja mycke blev det men nu behöver man bara stödhandla lite framöver.
Väl hemma igen efter att jag hjälpt mamma med att packa upp och fixa å dona så var det bara att åka hem och packa upp alla mina varor. Blev precis färdig med varorna så att jag kunde gå och möta "Mandis" vid skolan när hon slutade. Tog en snabbfika innan jag började städa. Funderade på att jag verkligen inte gillar att : städa, stryka och laga mat !!! Varför jobbar jag i hemvården??? Men det känns skönt när det är färdigt...
Efter att ha ätit tacos, duschat och fixat "Mandis" satte jag för första gången och bara pustade. Kollade lite på tv. Ska snart känna om sängen är lika skön som den var när jag lämnade den.

                                                    Lev väl alla vänner och även dom jag inte känner...

2008-09-04
 22:45:31

Var bara tvungen att visa mera "höst"...



Rött är egentligen inte min färg...
2008-09-04
 22:33:38

Kawasaki VN 2000... suck...



Man får fortsätta att drömma...
2008-09-04
 22:29:51

Hösten kommer med stormsteg...

2008-09-04
 22:19:27

Uppdateringarnas uppdatering

Har jag varit slö med nya inlägg ? Nej inte jag inte !!! MIN OHÄNGDA DOTTER SOM INTE VISAT MEJ HUR MAN GÖR INLÄGG!!! ja ja ...plats för skratt/asgarv mm... bjuder på det !

Semestern rusade som sagt iväg som vanligt. Fick dock några helt underbara dagar nere i Västergötland och vid Rånnavägssjön. Hade en dag tillsammans med en gamal väninna/klasskompis/fotbollskompis nere vid sjön Åsunden. Vi fikade på "Bryggan" och tog en massa foton med Sannas kamera, tack för lånet förexten ! Hade det helt underbart med andra ord TROTTS regn i luften...
Helt perfekt var det även när vi kunde husera i Janssons stiliga hus i Grönahög och samtidigt vara husvakt/vinrankevattnare/se-efter-päronen-vakt osv. De kunde då njuta för fullt i Kroatien. Avundsjuka var vi inte men blev när vi såg deras bilder från resan...suck...såg HELT fantastiskt ut. Dream on, dream on...
Borås Djurpark fick sig en påhälsning också. Väder och vind på strålande humör precis som vi besökare! Barnvänligt så det heter duga. Minnen från forna dagar kröp sig på...: )

Gällstad med dess utbud i shoppingväg missades inte heller. Lager 157, Scorett, FactoryOutlet,Hemma hos Haglunds mfl. har studerats innan och utan... Galet ? ABSOLUT !
När det var dags för hemfärd fick vi en extra med oss hem... brorsdottern ,Anelma, fick hänga med. Det gick jättebra hela veckan. Tiden här uppe för Anelma avslutades riktigt kalasaktigt. Vi gick på pizzerian och åt pizza, sedan på Cirkus Harlekin och kvällen avslutades med ett dopp i poolen.
Dagen efter åkte jag, Anelma, Sanna och hennes kompis Camilla ner till Rånnaväg igen. MERA shopping och en velig "Millan"...hm...
Väl hemma igen så ringer Jansson och undrar om vi inte saknar dem liiite. Visst gillar vi glatt sällskap så de fick packa bilen och komma upp till oss. Ja, det blev naturligtvis en kul helg och en fin avslutning på årets semester.

Nu är man då inne i de vanliga rullorna igen med jobb, skola, fotbollsträningar och vattengympa. Onsdagskvällarnas mc-åkande vacklar mellan att bli av på onsdagar eller flyttas till helgen pga. att det blir så mörkt fort på kvällen. Otur så det heter duga har vi också haft på onsdagskvällarna. Det kan nämligen ha varit strålande solsken på dagen för att till kl:18.00. bytas till åska och drivis !!! Suck ! Fram för bättre sommarväder...

Grattis i efterskott ,så här på bloggen, till vårt lilla gudbarn, Sara, som blev 2 år den 30/8 ! Kram sötnos !

Har även hunnit med ett besök på Lager 157 i Hälleforsnäs. Helt klart godkänt ! Ja, det var fikan också Sanna ! Tack  !

Hoppas att ni orkade med att läsa allt. Lovar att försöka blogga lite mer ofta framöver, ja så du har något att läsa "Lelis"!!!

                                                 Tack för idag ! Kram.