2009-12-31
 15:53:32

Gott Nytt År !!!



Gott Nytt År alla blogglovers! Sköt om Er och gör inget som inte jag skulle ha gjort...   ;)
2009-12-29
 22:22:44

Mellandagar...

...och INTE inne på någon rea = JOBBAR!!!
Var däremot en sväng med barna till Lager 157 i Hälleforsnäs i kväll. Sanna och Ante hade kammat hem presentkort av tomten i Västergötland och nu skulle de användas till "bra-ha-saker".
Gillar när det står Rabatt 800 kr på kvittot vid betalning...
Ska göra ett ryck på jobbet i morgon igen för att sedan vaka in det nya året med nära och kära. Ledig i två dagar alltså ! Me like...



Brrr... det är -20grader ute nu! Tacka vet jag braskamin och en Gubbe som är hemma och eldar!
2009-12-24
 14:45:25

GOD JUL!


GOD JUL TILL ER ALLA! KRAM ANNIKA

Frukost, pulkaåkning i ett badkar (!), lagat mat & pysslat. Fint väder och glada människor.
Precis ätit klart första julmiddagen, ska placera oss i soffan på nedervåningen framför TV, brasa & gran för Kalle Anka.. Sen får vi se om Tomten har uppfattat att vi är här i V-götland över jul! Och om man får några presenter.. Har man vart snäll i år? ;)
Efter väntar mera mat, glögg & traditionen Karl-Bertil!

2009-12-18
 21:57:00

Ryggskott...

...kan ta knäcken på vem som helst tydligen! Ja fast nu kommer jag ur sängen ganska smärtfritt och jag har även jobbat. Har varit en sväng till till Robert som sa att han inte vill se mig på 20 år minst ! Han kan inte va klok på en fläck den mannen... Jag vill ju inte se/besöka honom heller men...20 år...

Var så pass i form iallafall så att jag kunde följa med på Julgröten /Gravölsgröten i Kjula på torsdagskvällen. Sista julfirandet med chefen då Eskilstuna kommun så smidigt bestämt att det ska försämras lite härstans och varstans i verksamheterna. "Sjunkande skepp" har aldrig stämmt bättre in på vart vuxenförvaltningen är på väg...suck!

Ute ligger snön meterhög (om ni frågar mig...) och termometern visar - 17,5 grader. Tur att man har en braskamin och en nygräddad skinka på bordet = varm och mätt!

Något som är mindre kul är att vi har TVÅ trasiga bilar lagom till jul... Caramba!


2009-12-15
 10:22:29

Ryggskott!

Lägligt att åka på ett ryggskott nu när snön vräker ner!!! Har en tid hos Robert kl.14:45. Känns redan bättre...
2009-12-10
 21:58:44

10/12 -09

Nobeldagen. Malin har namnsdag. Julia och Philip fyller 13 år. Saras dopdag!- Kram på dig Supersnälla SilverSara! Gubben och jag har varit förlovade i 21 år. Fick ett fång fina rosor... Varit på vernissage ikväll på Folkhögsskolan i Eskilstuna. Sanna hade bilder med... Ja mycke´ är det så vi blev tvugna att tacka Nej till Nobelmiddagen i år igen...
2009-12-09
 19:59:37

9/12

Dags att lägga lutfisken i blöt och gratulera ANNA på namnsdagen! Själv ska jag gå och kolla på "Arga snickaren" fast jag har en egen arg en... ;)
2009-12-06
 20:49:41

Helgarbete mm.

Helgen har rusat förbi i en väldans fart. Jobbat,Gubben har varit på julbord,Vi har varit på ett utomordentligt bra glöggpartaj hos Mulle och Lotta. Vilka underbara människor! Ikväll hämtade vi upp Jenny och Richard för att åka mot la stada och fira the one and only...SIMON! Han blir 18 år i morgon men firades idag. GRATTIS LILLA DU! ;) Mandis skruttan har haft en dag med 39 graders feber men verkar må bättre nu tack och lov. Själv så är jag trött. Ska faktiskt gå och lägga mig nu... 21.00 !!!
2009-12-02
 11:41:24

Försmädningskassan...

Höll på att sätta morgonkaffet i halsen när det tittades på text tv´n i morse! Kunde läsa där, och även på Aftonbladet.se, att svårt cancersjuka tvingas söka heltidstjänster om de inte kan jobba heltid på sitt nuvarande jobb !!! Men va f..n !!! För det första så är de ju sjuka och OM de överhuvudtaget kan arbeta så låt dem vara kvar och jobba det de kan på sina nuvarande jobb, om de har något. Varför ska de söka andra heltidsjobb,som ändå inte finns, om de inte kan arbeta heltid på sitt nuvarande? Jag tror ta mej f..n att försäkringskassan har fått nippran!
Låt de sjuka få vara ifred och gå på sina behandlingar mm. Det tär väl ändå på kropp och psyke att veta att man har en sjukdom och behandlingarna kan vara riktigt tuffa för en del!!!
Och vad tjänar det till att de ska söka andra jobb? DET FINNS JU INGA!!! Och OM det skulle göra det låt de friska söka dem!!!
HM... blev riktigt ilsk och var tvungen att få ur mig lite.



Tillägnas alla cancersjuka... saknar dig mamma och tänker på Marie i Skottland...
2009-12-01
 11:32:11

Melodifestivalen!



Pain of Salvation från Eskilstuna ska delta i Melodifestivalen 2010. De gör det
med låten "Road Salt" (Hoppas att de kommer hem i tid från Ryssland där de blev
förseningar pga ett förmodat bomattentat mot ett tåg.)
Övriga som ska delta i Melodifestivalen kommer att meddelas den 7/12 men redan
nu kan nämnas Jessica Andersson, Andreas Johnsson, Salem Al Fakir och Darin.
Startdatum 6/2 i Ö-vik och final den 13/3 i Globen.
2009-12-01
 11:25:48

Drömmar...

Enligt en undersökning som Drömbarometern gjort, och som presenterades igår, är våra högsta drömmar: Att resa, BLI EKONOMISKT OBEROENDE och skaffa/vara med familj/familjen !!!! Detta hade de kunnat fråga mig om och få samma svar... och även på hur man kan ta sig till nr:2 !!!!


2009-12-01
 11:17:09

Hur går detta ihop?

Har en ledig dag och sitter och slökollar i tidningar på nätet. Läser om att julhandeln väntas slå rekord i år igen och att vi kommer att spendera MINST 5000 kr var på julklappar... i nästa uppslag läser jag att slutnotan för socialbidrag förväntas bli EN KVARTS MILJARD KRONOR !!! Försörjningsstöd/socialbidrag har ökat med 32% i Eskilstuna... Vem kommer att kunna köpa julklappar för minst 5000 kr och öka julhandeln så de kan slå rekord? Jag är inte arbetslös, men min Gubbe är det, så jag kommer INTE att köpa en massa julklappar och på så sätt hjälpa till att slå REKORDET! Kanske har ett litet räknefel ändå smugit sig in i artiklarna vad vet jag? Har varit med om så många "räknefel" på jobbet nu på sistone så jag skulle inte bli förvånad...