2009-04-28
 17:18:28

Bloggnytt!


Som ni ser så har jag pillrat lite med mammas bloggdesign, vad tycks? Jag gillar den!

TILL DIG MAMMA <3 Hoppas du också gillar den. Du är bäst. Saknar dig!
2009-04-23
 21:51:42

Elfsborg!


Foto: Peter W.

Lagets som inte ger upp! Vinst med 1-0 mot Malmö igår. Plastgräset på Borås Arena var platsen...
2009-04-22
 21:30:20

Öken...



Bloggen lider av tillfällig torka! Återkommer.
2009-04-19
 20:50:31

Solsken inne, solsken ute...

Låg och drog oss till 10.00. Upp och käka frukost. Grannen ramlade in. Vi bjöd på kaffe och satt och samspråkade. Gubben ska ta hand om Sebben medans jag,Lisa,Millan och Sanna skulle besöka Amways produktvisning på Komvux.
Åter en rolig eftermiddag i glada vänners lag.
Väl hemma hade gubben köpt nya utemöbler till framaltanen. Hur vågade han när jag inte var med? Nja, jag hade väl visat lite bilder och så... de var jättefina! Han smörade ännu mer ska ni se...han hade lagat mat, kinainspirerat vill jag lova! Lisa och hennes barn åt här också.  Sedan framskred kvällen framför tv´n och datan.
2009-04-18
 21:27:38

Tredje Änglagårdsfilmen ska spelas in !!!



HOPPAS! HOPPAS! HOPPAS!... att den blir i klass med de två första för då blir det bra! Svårt att bräcka ja jag vet !
Känner lite extra för dessa filmer då de spelas in i mina hemtrakter nere i Ulricehamn med omnejd och så gillar jag motorcyklar...
2009-04-18
 21:04:35

Veckan som varit...

Onsdagen flöt på i snorandets, nysandets och hostandets tecken. Blev inte mindre segt att ha p-möte på jobbet. Ser inte ljust ut i kommunen för som vanligt aggerar de huvudlöst... suck... att de aldrig lär sig!!!
Efter jobbet tog vi oss dock in till stan för att införskaffa födelsedagspresent till lördagens kalas som Amanda ska på. Fick då med oss Sanna hem för hon var också förkyld. Gubben hade varit hemma idag efter att ha varit på vårdcentralen i går och fått en hästdos med Kåvepenin och cortisonnässpray.
Gubben och Sanna hemma på torsdagen. Jag hade det ganska lugnt på jobbet. Var med en vårdtagare till Syncentralen bla. På kvällen var jag och Sanna in till Lisa,grannen, för att höra när Jill presenterade Amways affärsplan. Bra jobbat Jill och Lisa !!!
Fredagen segade gubben sig till jobbet lite pga. nedläggningar och dyl. inom skolan. Sanna var hemma även idag. Själv fixade jag med larm mm på jobbet. Tar tid märkte jag...
Simon kom ut på em.  Vi fixade mat och sedan bar det iväg, i sällskap med grannarna, till Jill´s 21%-fest. RIKTIGT LYCKAT!!! Sanna och Simon var barnvakter åt Sebastian och övrigt "småfolk" De fixade det galant!
Lördagen gick alldeles för fort. Städade upp här hemma lite och for sedan ner till Åsborgen för att kolla på Antes match. De vann med 6-1 ! Bra jobbat killar !
Slängde i oss lite lättlunch för kl: 14.00 kom Jill och två av mina arbetskamrater. Det var naturligtvis dags igen för affärsvisning. Lyckat om man så får säga och all heder till Jill igen! Vilken taiming! Helt rätt och plättlätt!!!!
Sedan kom den positiva responsen i parti och minut ! Va skönt sådant känns!!!

Sanna och Simon åkte in till stan för att fira Simons kusins 20-årsdag och Amanda fick gå på 9-års kalas i skolan och själv gick jag i lyckorus...ja ja jag fick till en hemmagjord pizzapaj men det var inte mer...
Fortsättning lär följa !!!
2009-04-14
 17:33:58

Vardagstisdag...

Så var man på g igen i vardagen. Gubben hostar och nyser liksom Ante. De hade matcher igår också. Gubbens lag spela 1-1 och Antes vann med 2-1 mot KAIK ! Bra jobbat mina små sjuklingar!
Skjutsade in två andra sjuklingar till stan också, Sanna nyser och Simon fryser, fast Simon skyller nog på allergin...
Amanda och jag var tvugna att tycka synd om oss själva så vi baka en kladdkaka och moffa i oss, ja hela fick vi inte men ändå...
Annars händer det inte så mycket, ringer runt till vänner och bekanta för jag vill ju dela med mig av AMWAY och dess helt oootroliga ide´  :)        

Hörs !
2009-04-12
 13:56:02

Påskhelg



Firar påsken med god mat och glatt umgänge och däremellan lite avlönat jobbande. Allt i vänstervarv som grannen skulle ha sagt... Sett bevis på att mina kära vitsippor har anlänt till skogsdungen bakom huset, mysigt.
Firade en 40-åring på långfredagen med en överraskningsfest. Mycket lyckat och bra blandning på folket. Sov över inne i Sanna och Simons lägenhet.
40-åringen har varit ute idag med sin man hos oss för att prövköra min hoj. Här ska tydligen tas A -behörighet ! Kul !
Nu förbereds ännu en påsklunch och sedan blir det att bege sig mot jobbet igen... Not nice !
2009-04-09
 19:30:11

Gert kärringen




Klicka här för att komma till bloggen.


Det var nog tur att han inte såg ut så här när han gick genom Ärla...  ;)
2009-04-09
 16:55:21

Påskkärringar...


Ja, då är man påväg då ! Arselet fullt av stickor då jag glömt polera kvasten, och kattfan hitta jag inte heller så jag tog grannens och den är röd, så nu kommer de andra kärringarna få något att skratta åt. Men jag har iallafall en espressomaskin med mig, man är väl modern! Vi syns på Blåkulla! GLAD PÅSK !
2009-04-09
 16:39:28

Robert Aschberg





Ja så här såg det ut när vi donerade till Gert och Robban . Amanda var framme och fick en autograf av Robban.
Sanna fotade som vanligt... Jag ska inte tvätta min hö.hand....  ;)
2009-04-09
 16:34:18

Efter regn kommer solsken...

Vaknade till liv vid 8 snåret ungefär. Häpnade över att tonåringarna också börjat röra på sig. Det visade sig dock att det var fel på deras klocka...
Sanna och jag åkte ner till hennes lilla trädgårdsarbete och pratade med innehavaren. Det blev en tur till Löta trädgårdscentrum för att inhandla jord och penseer. På vägen till Löta råkar vi köra om Gert och Robban !!! Va, var de redan här? På Rix fm stod det vid lunchtid... Här gällde det att lägga på ett kol. In och handla i en rasandes fart, hämta resterande ungar vid Konsum, åkte om Gert och Robban igen och ställde oss att vänta lite längre fram. Min minireporter fotade som en liten blå och Amanda tog autograf av Robban. Själv donerade jag pengar från fam. Ek/Fransson.
Kommer nog någon bild på detta senare.
Efter att ha planterat fina penseer så åkte vi hem och började förbereda en Jansson och grilljera skinkan. Mat han vi med att göra också, potatis, kokt falukorv - UTAN glasbitar och senapssås. Gotti gotti !

Efter allt detta stökande bar det av till Konsum för att handla GODIS !! Var in till svärmor med hennes dos av påskgotter och for sedan ner till kyrkogården för att tända ljus och fixa. Sedan övningskörde Sanna hem, det blev en extra runda...
Och hade jag inte rätt ? Nu skiner solen ! Skönt efter en ruggig, blöt och kall morgon/fm....
2009-04-08
 19:52:40

"Robban" och Gerts vandring...



I morgon, 9/4-09, kommer dessa herrar att besöka ÄRLA !!!
Vi har gjort en insamling på jobbet. Hoppas att det blir någon krona.
2009-04-08
 19:48:56

Påsk på G...



Åh nu...laddar vi för påsken !
Skulle vilja vara nere i V-götland nu för där firas det mer med påsksmällare och påskeld mm.....
2009-04-08
 19:36:02

Redan Onsdag...

Ja hej å hu ! Här ramlar dagarna iväg så det visslar om det men lugn här kommer en uppdatering.

Röjjde runt på altanen bland möbler och banankartonger på måndagen. Går lätt då solen visar sig från sin bästa sida.
En som vi känner ,som har en affär där hon säljer gamla saker, kikade förbi och valde ut en del prylar som hon kan tänka sig att sälja åt oss. Väntar med spänning...
På kvällen var det vattengympa igen. Känns riktigt skönt då jag varit tvungen att stå över två ggr pga. förkylning. Sanna fick följa med då varken gubben eller Ingela kunde vara med.
Tisdag följdes även den dagen av röjja. Full aktivitet på barnen ute i trädgården och gubben fixar med tv-kablar. Simon , som varit hos sin pappa sedan i söndags, kom ut till oss igen så nu är Sanna lugn... Behövs då hon övningskör varje dag. Ringde och grattade ANTON ,som fyller 16 år, på kvällen + att jag snacka bort en stund med hans mamma. Kul att höra från dem lite där nerifrån...red.anm. = Västergötland.

Idag väcktes vi av att gubbens ena bror ringde kl.8:00!!! Det han ville skulle kunna ha väntat...
Men vi kom iväg mot stan i god tid. For in till tippen,Sanna körde dit.Träffa en frimärkshandlare, köpte en övningskörningsskylt till, handla påskmat, var till apoteket, TAPPA övningskörningsskylten som satt på bilen så nu har vi bara en iallafall !!! Jill ringde och undra om vi kunde vara lite Sara-vakt i morgon och det kunde vi så klart !
Annars har det blivit lite småpysslande idag pga att det börja regn precis när vi skulle grilla...men maten smakade jättegott ändå !
2009-04-06
 10:33:40

Födelsedagsbarnet!


Amanda 9 år den 5/4.

Det har varit fullt upp nu i helgen. Det började med att jag jobbade till 13.00 i fredags. När vi tagit en snabbfika här hemma gick vi ut och bytte till sommardäck på båda bilarna och tvättade dem sedan. Tog tid vill jag lova...men det var jättefint väder så det gick bra.
På lördagen hämtades Sanna och Simon i stan och vi skjutsade gubben till fotbollsmatch. Efter det var det handling på schemat och till sist hämtades nytillskottet till familjen, en silkespälsad guldhamsterkille på ca 5 veckor. Amanda skulle få den på sin födelsedag så det krävdes lite pysslande och hychande så hon inte skulle se den.
Söndagen startades så med skönsjungande (?) sång från familjen. Paketen öppnades i en rasande fart och tillslut kom ju då buren in med hamstern, trodde ungen skulle trilla ur sängen för hon trodde nog inte det var sant, en ny hamster, wow... Sedan var det bara att sätta igång med att göra tårtor och lunchmat så att allt skulle vara klart till gästerna kom.
Blev ett lyckat firande tack vare så trevliga gäster!!!
När gästerna åkt hem tog vi en liten promenad på byn för att gå ner tårtan som inmundigats. Träffa Jill som varit i STHLM och fått erkännande inom Amway. Hejja Jill !!! Träffade även på några arbetskamrater och snacka lite. Väl hemma igen kollade vi på High Scool Musical 3 med Amanda. Sedan var alla trötta...
2009-04-01
 21:43:13

Believe in yourself !



Tro på Dig själv ! Du kan !
Fråga min kompis, Jill. Hon har, vad vi inom Amway -verksamheten kallar, uppnåt den magiska siffran av 21%. Denna siffra har större respekt med sig än 13. (typ 13 rätt på tipset = engångsföreteelse!) Denna siffra kan ge en återkommande "vinst" varje månad... Smaka på den ni ! Stort GRATTIS Jill till denna nivå! Gissa om hon kommer att ha mig som en igel efter sig hädanefter... Jag vill också! Nyfikna göre sig besvär att kontakta någon av oss ! : )

Annars har dagen rullat på som vanligt. Övertid på 1 tim i går kväll pga ett larm. Likaså idag fast nu blev det 30 min...
Är det dethär jag vill ? Definitivt INTE !!!