2008-11-26
 22:04:31

Gratisbio :)

Gratisbio är en bra sida, bli gärna medlem via mig, AnnikaEk, skulle bli mer än glad :) en puss i jul till alla som går med, moahha!

När jag kom till jobbet idag så fick jag reda på att det var kurs som gällde på eftermiddagen inne i stan och hemma blev det adventsstök med pyssel och pepparkaksbak!

Imorgon blir det fotoutställning på John Bauer skolan, Sanna´s klass har den!
2008-11-25
 22:02:07

Gooooding...


Kammade hem en massa glögg,dock ej denna som var SLUT! för ovanlighetens skull....hmmmm...., i födelsedagspresenter. Dufvenkrooks "Amore Vanilj", vad sägs om den kanske? Sedan fick jag en hel liten låda med fem st. olika sorters glögg. Ser ut som om jag skulle vara beredd för den delen av Adventsfirandet iallafall ! Men... gardiner ,ljusstakar och annat pynt måste hittas också ju...ja,ja det hinns med eller så får det bli till nästa jul !
                                                   SIMMA LUGNT !
2008-11-24
 22:11:42

Poängsamling!

Hej å hå i snöyran !
Ett inlägg på bloggen!!!! Inte dåligt va?
Ja jag hinner inte med så mycket mera för jag är fullt upptagen med att samla poäng på div. ställen som typ Supergratis.se mm. Tycker ni ska pröva, verkar kul!     Kram alla snögubbar och gummor!
2008-11-19
 17:32:43

Födelsedags update

Det har vart en hektiskt tid just nu - mycket med allt. Och tyvärr ingen tid att blogga.

Här kommer i alla fall en liten snabb update, på min födelsedag! :) tack för alla fina kommentarer!
Har ätit nu och har bakat och fixat så kommer det lite gäster ikväll. Blri fika, glöggmys och så, lugnt! Imorgon kommer min broder från Västergötland upp igen. Det kommer bli en helg med sorg men som säkert kommer, som alla andra, flyga iväg.

Snart jul! Och allt vad det innebär. Jag är faktiskt  L E D I G  över både jul & nyår, otroligt skönt. Blir kanske lite mer pyssel & stök i år.
2008-11-03
 22:25:43

Helgen update

Mamma är så sjukt lat - såhär en måndagskväll efter vattengympan - och hon bad mig så jag får väl offra mig att köra en liten update från helgen! ; )

Drog ju ner till Västergötland i torsdags, en helvetesfärd enligt mamma som körde med massa puckad trafik och emot ett snöoväder. Min lilla mamma, men det gick bra i alla fall. Stannade och fikade i Jönköping och fick se denna vinters första snö, lite mysigt sådär! Drog vidare och hamnade hos min morbror Jerker och hans familj i Rånnaväg. Blev god mat och en Sanna som somnade klockan 8 (!) Jag var trött, okej? =P så tyvärr kan jag inte skriva vad som händer men jag antar mycket prat & TV.

Fredagen smög sig på och så All Helgona. Skjutsade Sanna, Simon och Ante till Gällstad för shopping och mot hittade dom lite! Underkläder, t.shirts, jeanstights mm. Kom hem och Jerker gjorde sin underbart goda 'smal-mat' (MÅSTE HA RECEPTENA!) och kollade Idol. Sanna säger: KEVIN ÄR BÄST & HAN SKA VINNA HELA SKITEN! Denna kväll somnade Simon tidigt (med ont i mage, huvud + ev. allgeri mot katterna) + att de kollade Gossip girl som är tokigt bra. De är i Manhattan, visst har du vart där mamma? ;) åkt förbi Frihetsgudinnan och grejer! Jaaag villl ooocksååå.

På lördagen? Vad hände då? Jo. Ut till morfis grav och satte ljus + granris och fixade lite. Det blev verkligen hur fint som helst! *Sänder tankar till dig*.

Efter det så fikade vi hos Jansson´s (och deras fantastiska inglasade altan som var supervarm och skön!). Dumpade av Ante och fick en glasdörr till duschen! Bra byte, eller vad säger ni? ; ) okej, det skulle inte mamma tycka så det kan ni glömma igen att jag någonsin skrev.

Hem och åt mer god mat, bastade och kollade Tv. Riktigt mysig kväll, ungarnas sista på lovet så de satt faktiskt uppe och var sociala innan det var dags för mer Gossip Girl och sömn! ; )

På söndagen blev det tidig uppstigning, Sanna var duktig och tränade på crosstrainern =P sen tog vi varsin dusch, åt frukost och träffade Katri en snabbis som lämnade julklapp till Ante-Vante. Snart jul, shit. 32 skoldagar kvar. Coutndown!! Hämtade Ante och drog vidare mot Jönköping igen för att fika hos syssling Agneta och hennes familj, trevligt. Blev fika, kolla Idol och snack, mest jobb faktiskt! Styrde hemåt senare och saaben rullade in på gården lite innan 4 och Roger (min underbara sambo som jag älskar förutom när han snarkar) hade lagat en supermåltid, så vi åt sen var jag så vänlig och skjutsade in Simon och Sanna till honom.

Sedan har jag inte träffat mamma ;O vet att hon hämtat Tilda´s skor och vattengympat. Hoppas hon har det bra : ) & hoppas att du gillar inlägget, hihi.

Tack för en superhelg mammsi <3 och godis. Och förlåt om vi tjatar men det är för att vi tycker om dig så mycket! :* puss. Ses imorgon, då kommer både jag & Sajmån. See you than.

Ps. Sanna & Simon 31 månader tillsammans idag, grattis. Kolla hennes blogg!