2009-08-31
 22:48:36

Skrivbord & datahörnbord!


Skrivbord, 450:-
Grannens datahörnbord, 300:-.

Intresserad?
Skriv en kommentar eller maila [email protected]
2009-08-31
 22:32:42

Måndag!

VATTENGYMPASTART ! I like... :)

2009-08-30
 20:30:23

Höstkänningar...



Är det enda med hösten, det att det blir så fina färger ?
2009-08-30
 20:25:30

Resume.

I torsdags var det fullt upp vill jag säga. Först jobbade jag 7-13 och fick i slutminutrarna order om att lägga in om en vikarie och det strulade naturligtvis med den beställningen. Som tur var kom Amanda och MÖTTE MIG vid jobbet istället för att jag mötte henne vid skolan. Vi cyklade gemensamt hem. Hemma fixade vi iordning för det skulle komma en tjej och kolla på ett par nattduksbord som vi hade till salu. Hon köpte dem + en tavla !!! Fikade hos grannarna och fixade iordning inför kvällens kräftskiva hos the Campbell clan. Var dock iväg på en produktvisning innan jag anslöt till kräftorna, det var ungefär vid den tiden som Andy gick i däck... ;)
Produktvisningen flöt på i de förvirrades tecken... ja jag pratade och Jill virrade...;) men det blev bra iallafall !

Fredagen flöt fram som om det vore helg redan. Hämta bilen och hälsade på Andy, som nu var vaken, och Sharon och tackade för en trevlig kväll till alla inblandade.På kvällen blev det ett besök på den lokala pizzerian med nr:13 och sedan drog vi ner på fotboll. Tyvärr kom det in regn. Drog hem och kurade. ärla hade vunnit med 4-1 mot Åker. Gubben mfl hade trav/bad kväll hos Robban senare.

Gick upp vid 8.30 för att fixa iordning oss och sedan dra mot TP. Sanna övningskörde både dit och hem! Sedan blev det bråttom ner till Åsborgen för det var Fotbollens Dag och både Amanda och Ante hade matcher.
På kvällen mumsade vi äppelpaj och somnade ovaggade!

Det är söndag idag men det känns som måndag bara för att jag jobbat idag. Gick bra trotts allt och efter jobbet firades Sara på sin 3-års dag. Väl hemma igen blev det " rastning-av -liten-skuttande-kanin". Hon är för kul i koppel ! 
2009-08-28
 16:44:09

Säljes!


Plattång, OBH Nordica, oanvänd pga dubbelköp, 250kr.


Sagan om Ringen trilogin, pocket, 50kr.


Gröna förvaringstuber, två stycken, 20kr/st.
Solparaply till vagn/sulky, rött, 20kr.
IKEA's dockskåpsmöbler, 80kr.
Barnbok från Gó boken, Proffesor Musserius - Flamingonas Äventyr


Smidesljusstake, 50kr.
Marmorplatta med kryddströare + ljus. 50kr.
Bulgarisk teservis; 6stkoppar och fat, tekanna, sockerskål, mjölk/gräddkanna. 200kr.
Skofärvaring, 15kr.




Diverse kläder.

OM DU ÄR INTRESSERAD, SKRIV EN KOMMENTAR ELLER MAILA MIG PÅ [email protected].

De flesta ligger även ute på Blocket.se under Södermanlands län.
2009-08-25
 20:06:16

Sanna LOVISA !!!

- RADERAD BILD -

ALLT klär en skönhet sägs det... tur att du håller i kameran så det ser Ok ut ;)
GRATTIS på namnsdagen Gumman ! Puss !
2009-08-25
 19:49:26

Hmmmm...

Ja, jag veeeeet !
Jag är urdålig på att skriva men jag har så mycket roligt att göra så jag hinner inte just nu. Får nog ta hjälp av min dotter, "The Big Blogg Nöööörd", nu till veckoslutet när hon kommer hem igen och förhoppningsvis har landat efter Coldplay-konserten som hon och kusin Lisa var på. De går ju förtusan som på moln fortfarande ... ;)
See you later, alligator !
2009-08-16
 21:52:02

Helgen i helhet...



Ja så var det avklarat. Mälaren runt ! Nja, nu åkte vi ju inte hela varvet då men en liiten bit, typ till Strängnäs och parkeringen vid Sulas för att sedan dra iväg med flera andra mot Motorstadion vid Gröndal. Riktigt många hojar var det ute denna soliga dag. Strosade runt en stund bland div. försäljningsstånd för att sedan dra in mot stan igen och ta en snabblunch. Vi skulle ju ha kunnat åkt hela varvet, för det var absolut inget fel på vädret, men vi var nämligen uppbokade till kvällen. Å-festen skulle få sig ett besök nämligen. Micke aggerade chaufför till ett glatt gäng som hamnade på Bishop arms. Regnet besvärade oss en aning men vi drog ut i den förväntansfulla natten. Det var trångt på de flesta ställen men vi kom plats ändå. Träffade på en massa känt folk och hade en helkul kväll...UTAN styrdans... Tack alla medvärkande !

Söndagen startades upp med att Amandas fönster blåste upp och en blomkruka for i golvet med ett krasch!!!
Lyckads dock somna om till ca 9.30 då vi städade hos Alice och gosade med henne. Fortsatte sedan med att förbereda inför Hudvårdsdagen hos Kajsa. Det blev en lyckad em. med rengöringar och sminkanden.
Sanna övningskörde in till stan sedan på kvällen och det gick JÄTTEBRA !!!
När jag kom hem igen stoppades Amanda i badet och Leo,hamstern, fick rent i buren. Kunde hålla i våran lilla "kamikaze" igen...det tar sig alltså !

Nu tar vi nya tag inför kommande vecka. Vanliga jobbet ska väl få sig ett besök och sedan lär det väl bli prat med Jill och andra berörda. Här ska planeras och fokuseras !!!
2009-08-15
 09:51:01

Tonåring!



Lånar denna bild av Sanna och Grattar granntjejen igen som blev TONÅRING igår!
Kram på dej igen, EMILIA!!!
2009-08-15
 09:41:29

Mälaren runt.

Väcktes av klockan vid 8.00. Amanda ska ha träningsläger på Åsborgen idag och även spela två träningsmatcher mot Stenkvista -02;or och -98;or.  Ante ska även han ha en match mot Gropptorp på Åsborgen. Gubben, Sanna och jag kommer dock inte att kunna se dessa matcher då vi ska ge oss ut på de Sörmlänska vägarna med våra hojar och förhoppningsvis med hundratals andra hojåkare. Vi snackar Mälaren-runt...
Kommer att klistra fast kameran på Sanna så bilder kommer...

Får väl tacka grannen för att vi fick se filmen "Baksmällan" igår...hm... där rök chansen till giftermål kan jag ju säga!!! ;)
2009-08-13
 23:24:21

Underbar torsdag !

Trotts att vi väcktes av klockan efter 8, trotts att det kom in ett åskväder medans vi städa i boden och hade alla saker ute i trädgården, trotts att det tog tid att handla i affären, trotts att jag stressa med maten så blev det en bra dag och ett mycket bra slut. Det som förgyllde det hela var att vi var barn och hundvakt åt Chloe (vår lilla guddotter) och Elsa ( the crazy dog). Det var jättekul att ha dem här. Bjöd deras föräldrar på lunch sedan och till kvällen åkte jag och Toppen-Jill till Torshälla för att göra reklam för vår affärsverksamhet. Det visade sig att alla som var där ville testa att göra som vi gör - byta butik och vara med och vinstdela !... Plättlätt !!!  ;)  Varför krångla till det ?
2009-08-12
 15:39:33

Tusen saker på G...

Denna vecka, som är en semestervecka, har blivit något helt annat ! Vi jobbar utomhus med div saker, Gubben har byggt en JÄTTEFIN bur till lilla Alice och IDAG kom hon hem till oss !!! Har redan hållt i henne och nu får hon leta bajshörna i lugn och ro i buren... :)
Har ont i huvudet vilket kan bero på vädret eller så är det så att jag går på högvarv sedan i söndags. Vill så mycket...NU !!!
Ska in på planvisning i Vilsta i kväll vilket jag hoppas på blir en bra träff.



ALICE !!!
2009-08-10
 22:54:21

Bo´ränsning...

Idag har vår trädgård sett ut som värsta slagfältet ! Vi har nämligen ränsat i lilla stugan, bruna skjulet och på altanen. Sanna, vår lilla fotograf, fick fota alla prylar som ska säljas så nu får ni hålla utkik på blocket.se !
Har även haft trevliga samtal med mina teamkompisar Helena (som är helt oootrolig!) Jill (som har tålamod utöver det vanliga !) och Markus ( som löser ALLT !) Att jag inte fattat vilka tillgångar ni är !!!
Åkte och hälsa på svärmor som kommit hem fårn MSE och provlarma hennes larm så det funka. Vi han även med att svänga förbi hos LARS Roger och gratta på namnsdagen !!! Sedan blev det bråttom hem för det rullade in mörka moln och vi hade en hel del saker kvar ute i trädgården. Jag har förexten semester denna vecka.........
2009-08-09
 21:09:58

Helt underbar helg i STHLM !



For till STHLM med ett trevligt gäng. Fick den äran att träffa detta enormt energigivande par från England - Patrick and Kathy ! Vi skrattade så vi tjöt stundtals åt deras historia om deras verksamhet. Kan de kan vem som helst ! Det beror bara på vad man vill...vilka drömmar och mål man har.



Patrick pratade så att alla kunde förstå + att han verkade tycka att det var roligt...



Efter att mötet var slut fick vi den äran i teamet att få personlig rådgivning av Patrick och Kathy ! DET ÄR STORT !!!
Efter att ha fått uppleva detta är det ingen tvekan längre ! Se framåt - där finns framtiden !

Jag var så nervös inför denna dagen då vi nått LC - nivå och för att  få coaching av talarna på BBS´et. Skakade forfarande i benen när jag klev ur bilen hemma...
2009-08-08
 21:50:28

Flitig som ett bi...



Hittade denna nästan exakt 2 år gamla bild och tyckte den andades sommar...
2009-08-08
 21:42:46

Sunny side of the street...

Vaknade upp brevid älskling och vi låg och småprata innan vi pallrade oss upp. Solen skiner och det lovar gott !
Var en sväng till Löta och botaniserade bland växterna en stund. Fixat på tomten och skjutsad in Gubben och grannen till ett överraskningsparty. Bada i poolen när jag kom hem igen. Beställde hem pizza ihop med grannfrun och förbereder mig inför STHLM-resan imorgon. Tänker på engelska och kollar kläder... pirrar i magen.
Fortsätning lär följa ;)
2009-08-05
 21:44:29

Saknar Sannas bilder...



Längtar efter att fota fina sommarbilder ... fattar vinken va Sanna ?!?

2009-08-05
 21:38:21

En onsdag...

Väcktes vid ca.00.12 av att telefonen ringde. Fummlade yrvaket efter den. Det var Nattpatrullen som fått larm från svärmor som hade svårt att andas. Gubben hoppade i kläderna, mer eller mindre..., och for ner till henne. Han följde med i ambulansen in till MSE. Själv kunde jag inte somna innan vid ca 02.00... Glömde nämna att Amanda kommit ner innan vi somnat också... NÄSBLOD !
När klockskrället ringde vi 06.00 fatta jag ingenting...
Men men, livet är hårt mot de hårda, så det var bara att pallra sig upp och iväg... längtar efter "mitt-andra-jobb"...
Ja! Jill hjälpte mig och en jobbarkompis att visa affärsverksamheten för två killar på jobbet idag också... Bra jobbat!
När jag väl fick åka hemmåt igen hade gubben bjudit Roger,Jill och Sara att komma till oss på mat. Ja, Sara hade han hämtat på dagis innan... Mycket god mat och en skön stund på altanen, som dock är ostädad, med dessa goda vänner.
På kvällen bada jag och Amanda i poolen och pysslade lite. Richard och Jenny kom förbi på hojen och vi prata lite...

Svärmor är kvar på MSE. Trött...
2009-08-03
 16:16:40

Alice !!!



Idag är jag ledig...märks på dagens schema ! Hämta Sanna i stan, räfsat gräs, tvättat bilarna, tvättat kläder, tvätta motorcyklarna o moppen, BLEV MED KANIN !!! Ja, vi skulle åka och KOLLA på kaniner men det sluta med att vi tingade på en. En JÄTTESÖT liten kanintjej som vi troligen kommer att kalla ALICE ! Nu måste vi ut på nätet och kolla in ALLT om kaniner + bygga en bur. Ev. kommer Alice hem till oss i v.33...
Sanna muttrade något om bortskämda småsyskon men jag var för rädd för att lyssna, hon övningskörde nämligen... ;)
2009-08-02
 22:44:00

Ännu en helg...

Efter minisemestern nere i Falkenberg gick denna jobbarhelg som en dans. Helt otroligt är det att det blev något gjort på jobbet då jag och min arbetskamrat mest pratade om vårt andra "jobb"- Amwayverksamheten! Snacka om att vi peppa varandra och drömde!!! Vi ser båda fram emot att få inviga våra andra arbetskamrater i denna fantastiska, ja vi börjar så smått fatta det, affärside´!!! Nu är det GASA ! som gäller.
Häng på vetja!!! :)
2009-08-01
 12:32:41

Minisemester !



Drog iväg på en minisemester på hojjen till Falkenberg. Gick bra men svanskotan var bortdomnad och man kände sig stel i kroppen trotts bensträckare längst vägen när man väl kom fram. Men det glömdes snart bort då det var så roligt att se "kollektivet" igen.De var nämligen ca 20 pers i en stuga som vi fått hyra av bekanta. Fick en fin dag på stranden på onsdagen och torsdagen tillbringade jag och Sanna i Ullared. Var tvungen att "frissera till " kvittosumman sedan övriga familjen varit där tidigare i veckan...
Vi träffade bekanta som låg på campingarna och tillbringade en fin kväll på stranden med dem. DET HÄR ÄR LIVET!!!
Smsade mina jobbarkompisar att detta är "batteriladdning" på hög nivå...
Nu är jag fit for fight för att jobba några dagar till ;)
På kvällen tog vi cyklarna och besökte