2008-05-11
 18:42:56

Lite sammanfattning från USA resan!

Oh my gooood..!

Ja, jag säger bara det: Får ni chansen så åk över!!

Resan dit gick jättebra, trots många flygbyten och väntan! Det tog ca 14 timmar allt som allt och när man kom fram så var man ganska trött.. Dagarna fylldes med kurturella aktiviteter, shopping (!), god mat, sol, baseboll, BBQ, Wii och trevligt sällskap. Det är många minnen och saker som man kommer ta med sig från resan! Har väl inte hunnit fatta allt än och får tok-glo på mina bilder för att se om det smälter in. USA var verkligen STORT! Allt från hamburgare, byggnader och människor! ;) 

Bodde hos en kompis syster i Philadelphia som hade ett eget trevåningshus. Det var supermysigt! Huserade i en vindsvåning :) Det bästa med resan var att vi äntligen kom iväg och fick lite "mini-semester", vilket var behövligt. Sen att vi kom till jättehäftiga platser med hjälp av Ann-Sofie (som vi bodde hos) var helt perfekt! Hade aldrig klarat av att köra bil i USA då jag blir stressig bara jag kommer upp mot Södertälje, haha! ;)

Resan ner till Atlantic City var en fullträff då vi möttes av solsken och salta vågstänk! Årets första bränna ;) New York var.. New York!  Mycket påminde fortfarande om 11:e september :( men det var häftigt att vara där och se alla höga hus och kända adresser. Blev även lite shopping där! Fick lite bra bilder på vägen över dit som liknar "intro-bilderna" till CSI ;) frihetsgudinnan syns även där hon står ute i vattnet! Även god mat där :)

Baseboll matchen fattade jag inte så mycket av, brännboll för vuxna (?) men kul att ha vart där med massa andra folk på den fyllda arenan! Tyvärr var inte vädret med oss då, det var kallt emot kvällen..

När det var dags att åka hem kändes det tråkigt! Hade lätt kunnat stanna en vecka till! Minst! Men men, måste hem och skrapa ihop mera money så vi snart är tillbaka ;) då med "the youngsters" som jag tror trots vår bortavaro har haft det bra och gillade det vi kom hem med!

Många tackar till Annika Åsberg som tog med oss över till sin syster Ann-Sofie, Roger & Jill som tog hand om Andreas och Amanda och Sanna & Simon som klarade sig själva så bra och tog hand om huset! :)


Many hughes from Annika Ek :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: