2008-10-26
 14:25:19

Födelsedagshelg !

Pjuhh...! Vilken helg !
Jobbade kväll i fredags så jag for runt som en silverpil i mammas lilla Skoda Felicia på dagen för att hinna med alla inköp inför helgen + att jag sov liite för länge på fredagsmorgonen!!!
Katri & Anders hade redan kommit när jag kom från jobbet. Snackade lite innan det var dax för "snarkebingen".
På lördagen fyllde Anders år. Smågratta lite, mer skulle komma... Katri, jag, Sanna och Amanda styrde kosan mot Hälleforsnäs och Lager 157och Serholts Outlet. Shopping? Jomenvisst !!!
Hem igen för att handla mat och fixa Tacos. Mandis gumman skjutsades iväg på födelsedagsdisco.Hade varit kul trotts att de bara var tre st. tjejer...
På kvällen blev det firande modell större. Katri hade fyllt år, Anders fyllde, Roger skulle fylla på söndagen och Amanda hade namnsdag...GRATTIS !
Söndagmorgonen bjöd på mer firande... Roger och Amanda firades lite till. Katri & Anders och deras "ligister" ; ) for mot Västergötland och vi började fixa för em.fika. Ja vi han med att äta lite där emellan.
Simon var snäll och följde med Kjelle och fixade en data till honom så nu lär man väl bli bombaderad med en massa mail från honom om div. sluta saker...

Jaha då är det väl bara att ta ett ljupt andetag och lägga på finsmilet och ta emot alla gratulanter som kommer : ) Hoppas Roger får en bra dag !! Kram.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: