2008-09-07
 20:42:44

Jobbardag...

Halloj igen !
Äntligen kan man slå sig till ro en stund innan kojdax. Igår var jag och min dotter, Sanna, på en hälsoföreläsning. Man fick reda på mycket som man, tyvärr, redan visste, egentligen, om hur man ska sköta sin kropp. Men det var en bra "uppfrächning" för minnet och jag tror att Sanna tyckte det gav lite mer då hon tränar/spelar fotboll. Kul att träffa alla människor var det iallafall... hm... och så var det det där med träning mm. Återkommer om detta : ) !
När alla var hemma och hade ätit ris och kyckling i ugn med god currysås så drog vi ner till Roger, Amandas gudfar, för att fira honom då han fyllde år. ...hm.. närmare 50 än 40 ha ha.. Kul ,men det var inte fotbollsmatchen mellan Sverige och Albanien...suck !
Vi åkte hem skapligt då jag skulle jobba idag, 7 - 16.30. Det var inte superfun att gå upp i morse men sen gick det bra när man väl var på jobbet.
Gubbens fotbollsgrabbar hade match idag mot Diana från E-tuna. Ärla vann med 3-1 !!! Fick nyss sms att Sanna också och de spela 1-1 mot Julita ! Go Stenkvista Go!!!

                                                              So long everybodey ! ; )


sannaaa
PUBLICERAT: 2008-09-08, 13:32:27 | URL: http://sannaaek.blogg.se/

Haha everybody heter det lilla mamma ;) & GO STENKVISTA!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: