2009-04-06
 10:33:40

Födelsedagsbarnet!


Amanda 9 år den 5/4.

Det har varit fullt upp nu i helgen. Det började med att jag jobbade till 13.00 i fredags. När vi tagit en snabbfika här hemma gick vi ut och bytte till sommardäck på båda bilarna och tvättade dem sedan. Tog tid vill jag lova...men det var jättefint väder så det gick bra.
På lördagen hämtades Sanna och Simon i stan och vi skjutsade gubben till fotbollsmatch. Efter det var det handling på schemat och till sist hämtades nytillskottet till familjen, en silkespälsad guldhamsterkille på ca 5 veckor. Amanda skulle få den på sin födelsedag så det krävdes lite pysslande och hychande så hon inte skulle se den.
Söndagen startades så med skönsjungande (?) sång från familjen. Paketen öppnades i en rasande fart och tillslut kom ju då buren in med hamstern, trodde ungen skulle trilla ur sängen för hon trodde nog inte det var sant, en ny hamster, wow... Sedan var det bara att sätta igång med att göra tårtor och lunchmat så att allt skulle vara klart till gästerna kom.
Blev ett lyckat firande tack vare så trevliga gäster!!!
När gästerna åkt hem tog vi en liten promenad på byn för att gå ner tårtan som inmundigats. Träffa Jill som varit i STHLM och fått erkännande inom Amway. Hejja Jill !!! Träffade även på några arbetskamrater och snacka lite. Väl hemma igen kollade vi på High Scool Musical 3 med Amanda. Sedan var alla trötta...



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: