2009-04-08
 19:36:02

Redan Onsdag...

Ja hej å hu ! Här ramlar dagarna iväg så det visslar om det men lugn här kommer en uppdatering.

Röjjde runt på altanen bland möbler och banankartonger på måndagen. Går lätt då solen visar sig från sin bästa sida.
En som vi känner ,som har en affär där hon säljer gamla saker, kikade förbi och valde ut en del prylar som hon kan tänka sig att sälja åt oss. Väntar med spänning...
På kvällen var det vattengympa igen. Känns riktigt skönt då jag varit tvungen att stå över två ggr pga. förkylning. Sanna fick följa med då varken gubben eller Ingela kunde vara med.
Tisdag följdes även den dagen av röjja. Full aktivitet på barnen ute i trädgården och gubben fixar med tv-kablar. Simon , som varit hos sin pappa sedan i söndags, kom ut till oss igen så nu är Sanna lugn... Behövs då hon övningskör varje dag. Ringde och grattade ANTON ,som fyller 16 år, på kvällen + att jag snacka bort en stund med hans mamma. Kul att höra från dem lite där nerifrån...red.anm. = Västergötland.

Idag väcktes vi av att gubbens ena bror ringde kl.8:00!!! Det han ville skulle kunna ha väntat...
Men vi kom iväg mot stan i god tid. For in till tippen,Sanna körde dit.Träffa en frimärkshandlare, köpte en övningskörningsskylt till, handla påskmat, var till apoteket, TAPPA övningskörningsskylten som satt på bilen så nu har vi bara en iallafall !!! Jill ringde och undra om vi kunde vara lite Sara-vakt i morgon och det kunde vi så klart !
Annars har det blivit lite småpysslande idag pga att det börja regn precis när vi skulle grilla...men maten smakade jättegott ändå !


angelica
PUBLICERAT: 2009-04-08, 20:25:23 | URL: http://etznerangelica.blogg.se/

ett tips är att köpa en som man sätter på insidan av rutan, sitter mycket bättre och ramlar den av så är den kvar inne i bilen :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: