2009-08-16
 21:52:02

Helgen i helhet...



Ja så var det avklarat. Mälaren runt ! Nja, nu åkte vi ju inte hela varvet då men en liiten bit, typ till Strängnäs och parkeringen vid Sulas för att sedan dra iväg med flera andra mot Motorstadion vid Gröndal. Riktigt många hojar var det ute denna soliga dag. Strosade runt en stund bland div. försäljningsstånd för att sedan dra in mot stan igen och ta en snabblunch. Vi skulle ju ha kunnat åkt hela varvet, för det var absolut inget fel på vädret, men vi var nämligen uppbokade till kvällen. Å-festen skulle få sig ett besök nämligen. Micke aggerade chaufför till ett glatt gäng som hamnade på Bishop arms. Regnet besvärade oss en aning men vi drog ut i den förväntansfulla natten. Det var trångt på de flesta ställen men vi kom plats ändå. Träffade på en massa känt folk och hade en helkul kväll...UTAN styrdans... Tack alla medvärkande !

Söndagen startades upp med att Amandas fönster blåste upp och en blomkruka for i golvet med ett krasch!!!
Lyckads dock somna om till ca 9.30 då vi städade hos Alice och gosade med henne. Fortsatte sedan med att förbereda inför Hudvårdsdagen hos Kajsa. Det blev en lyckad em. med rengöringar och sminkanden.
Sanna övningskörde in till stan sedan på kvällen och det gick JÄTTEBRA !!!
När jag kom hem igen stoppades Amanda i badet och Leo,hamstern, fick rent i buren. Kunde hålla i våran lilla "kamikaze" igen...det tar sig alltså !

Nu tar vi nya tag inför kommande vecka. Vanliga jobbet ska väl få sig ett besök och sedan lär det väl bli prat med Jill och andra berörda. Här ska planeras och fokuseras !!!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: