2009-07-12
 21:52:58

Lite Gott och Blandat !


De hade inte behövt skylta så mycket om Whiskyställen för vi hade våran egen "Whiskynos" med oss = Gubben!!!

På vår vandring ner för gatan stötte vi på denna folksamling med den galne australiensaren i mitten. Han körde en helt galen gatushow så att svetten lackade. Han engagerade allt och alla i sina galna upptåg, även de stelbenta portföljnissarna som bara råkade passera. Alla skrattade hejdlöst och det var svårt att slita familjemedlemmarna därifrån för att gå vidare mot nya äventyr.
Passerade en kvinna som var full av piercingar. Hon var med i Guinness Rekordbok visade det sig. Tyvärr skulle hon ha betalt för att man tog kort på henne så... Letade upp henne i Antes Rekordbok från 2009 när vi kom hem. Hon heter Elaine Davidson och var från Storbritannien. Den 8/6 2006 hade hon 4 225 piercingar över hela kroppen... många i ansiktet !!!

Jahapp... så här såg hon ut... nja, jag nöjer mig nog med mina hål i öronen...

Amanda och jag trodde knappt våra ögon när vi fick syn på en affär full med julsaker. Självklart var vi tvugna att kika in...Vet vart jag ska köpa nya julgransdekorationer mm framöver... ;)



Efter en varm och rolig dag i Edinburg började hungertarmen göra sig påmind. Den lilla medlemmen i familjen hade inte ätit så vidare bra på några dagar så hon fick välja matställe och vad blev det? Jo Burger King...och tro det eller ej men hon åt upp sina små mini Angus-burgare!!! Om det berodde på att hon lurat sin ömma moder att köpa ett nytt pennskrin till henne eller... ???
På tåget tillbaka till Alexandria var det ett nöjt men trött gäng som slummrade en stund på sina sittplatser...


sannaa
PUBLICERAT: 2009-07-13, 11:55:52 | URL: http://sannaaek.blogg.se/

Åååh, va kul! ;) Har ju hört att Ante var en riktig storätare med..



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: