2009-05-28
 21:54:32

Hej å hå vad tiden går !

Veckan har bara rasslat till och så är det Torsdag. Har säkert levt på helgens roligheter och börjar vakna upp nu lagom till nästa helg. Kul !
Tyvärr fick "Bebben" spendera några dagar på lasarettet men det verkar som han är igång nu igen. Nu är det syrran Melinn som inte mår toppen. Undra om vi har någon mindre trevlig magåkomma att vänta? Man bor ju inte grannar för inte!!!
Måndagen spenderades, en stund på kvällen, i Skogstorp. Ante hade match mot nämnda samhälles lag. TYVÄRR!!!...fixade domaren så att båda lagen var mer eller mindre irriterade på honom. Jag säger bara det...ej ifrån Sverige kommande... och då får ni dra egna slutsatser. Förlust för Ärla med 3-2 då nämnda "puckodomare" dömde bort ett mål bla...
Nä nu till lite roligare saker... Sanna har väl inte nött skolbänk denna vecka precis vilket vi haft nytta av här hemma. Hon har nämligen klippt gräset (bra träning inför sommarjobbet), ränsat lite i landen, hämtat lillasyster efter skolan så hon sluppit "fritids", bakat och säkert mycket mer som jag förträngt!!! Kul när ungarna blir stora och kan hjälpa till på riktigt...

Har pratat med "min andra chef" (Jill!) idag. Framtid såklart... Hon låter positivare än min första chef...ska nog byta plats på dem snart... ;)
Städat och tvättat så man är redo för ungdomsinvaderingen till helgen. Ska ju på Friskvårdsdag i Sundbyholm i morgon så då är man väl lagom mör i kroppen till kvällen och orken är säkert slut då också. Håller tummar och tår för bättre väder tills morgondagen för idag har det ju regnat nästan konstant !!!

"Rätt vad det är när det regnar så kommer det en skur"     Simma lugnt !


sannaa
PUBLICERAT: 2009-05-28, 23:11:16 | URL: http://sannaaek.blogg.se/

Haha det är bra mammsen ;)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: