2009-05-24
 20:19:06

Wow! Vilken helg...



Har äntligen en tid över för att få ner allt som hänt under fyra dagar.
Torsdagen, Kristi himelsfärdsdag, var en arbetardag så den spenderades på jobbet.
Fredagen började med att jag och gubben for in till bla. Växtriket för att införskaffa blommor till lådorna under köksfönstren och väggkrukorna. Planterades i all hast medan gubben satte in dörrar hos Richard och Jenny som han bytt på Hedins. Tog oss sedan till Kajsa för att sedan ta oss vidare till Cattis 40-årsfest ...SOM TOG EN VÄNDNING TILL BRÖLLOPSFEST!!!!!!!!!
VA!... Snacka om att det var många som tappa hakan regält när Robert deklarerade att de skulle vigas vid 19.45.
Jag kastade mig på gubbens telefon och kallade in Sanna med kamera. Hela gänget kom i ilfart från Lövängsvägen.
Helt klart lyckat ! Kvällen innehöll för övrigt mycket god mat och kaffe efteråt. Dan Göransson med polare underhöll med musik och det blev en svängom på dansgolvet. Otrooligt att man inte hade träningsvärk efteråt.
På lördagen var vi ett tappert gäng som gick vägen förbi kiosken, till Richard,till Joel,Jenny och Neo och sedan till affären för att köpa färskpotatis. Åts med andakt !... Vid 17.00 bar det av mot en 30-års fest. Vi var nog minst sagt ett litet avslaget gäng som kom i tropp för att fira Millan...men kul hade vi ! Tänk er själva vad vi garva när vi fantiserade om Rinkesta diket som tog oss till Borsten med pannlampan lysandes... ja ni förstår nivån va?
Trampade hem skapligt då jag skulle upp och jobba idag och Amanda skulle på match i Stallarholmen.
Efter att ha genomlidit en dag på jobbet med ömsom sol och ömsom regn hamnade familjen hos Trine för att fira hennes födelsedag. Solen gick vid denna tidpunkt i moln igen och det blev kallt. Senare kom regnet men då hade vi avsmakat tårta, glass och kakor och var på gång hem igen.
Jaha.. tänk vad tiden går.. i morgon är det måndag igen ! :) Tack ändå till alla som gjorde helgen minnesvärd! Skål!


Rullo
PUBLICERAT: 2009-05-25, 12:53:14

Skönt med lugna helger och återhämtning.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: