2009-09-15
 21:45:43

Magisk tisdag !


Tony och Mary Henderson from New Zeeland.


Efter att ha fått iväg barnen till skolorna så var jag och Gubben runt på byn och fixade div. måsten. Vi var bland annat till the Campell clan och hjäplte dem få ner ett träd och så fick vi se alla framsteg vår lilla guddotter gjort. Hon kommer att gå snart, hon kan peka med pekfingret och säga aj,aj + att hon försöker att härma ord. Vilken goding! Connor skulle få åka till badet och hunden Elsa tror fortfarande att en stor boxerhund är en typ av knähund. We love you !
På vår "byturné" han vi även med en kopp kaffe hos Jill. Nja...kunde man skymta lite nervositet och pirr i magen där inför kvällens happening ???
Efter den välbehövliga koppen så fick vår gräsmatta sig en avklippning och vi pysslade lite utomhus. Sanna hade tid på Laboro för att göra ett nytt försök att smycka naveln. For alltså in mot stan på em och fick med en förkyld Ante från skolan. Fick tll och med en klipptid i all hast så nu är allt på topp !

På kvällen åkte jag ,Gubben och Roger till en tjej som fått den äran att ha självaste Tony Henderson hemma i sitt vardagsrum. Snacka om stort ! Men vilken go människa han var. Fick tillfälle att hälsa på honom och prata lite så nu dröjer det väl inte länge innan Gubben har bokat biljett och är påväg för att hälsa på honom!!!
Tack Jill och Annelie för att vi fick möjligheten att närvara denna kväll !
Lycka till !


sannaa
PUBLICERAT: 2009-09-16, 09:16:17 | URL: http://sannaaek.blogg.se/

Jag var med Annelie på ett par uppdrag på Kuriren :) hon är ju journalist.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: