2010-03-23
 11:02:58

Turné-helg!

Har varit neråt mina hemtrakter igen. Det vankades nämligen dop av söta Alina.
Jobbade till 13.00 på fredagen och sedan satte Sanna plattan-mot-mattan och styrde söder över.
Kom ner till våra kära vänner i Grönahög vid 17.30 vilket var bra då de skulle iväg på 20-års kalas på kvällen. Vi han nu träffa dem innan de for iväg och blev tilldelade våra sovplatser. När de hade gett sig iväg packade vi in väskorna och gjorde lite kvällsmat. Konstigt att man alltid känner sig som hemma hos dem!

På lördagsförmiddagen styrde värdfamiljen mot Jönköping för konfirmationsinhandling. Det skulle handlas kläder, skor, lite nytt till det nytapetserade och andra bra-ha-saker. Medans de var iväg var vi till Ulricehamn och åt våfflor i församlingshemmet med fam. Börjesson/Hihnala. Daniel var med ang. våffelförsäljningen. Efter att vi uträttat div. ärenden blev det lunch hos nämnda familj. Mycket prat blev det... Sedan var vi fikasugna så då for vi till Rånnaväg och grattade Albin i efterskott och snek till oss en fika! Smaka bra och så fick vi ju gosa med Alina också. Hon hade säkert saknat faster!!!
Kvällsmaten som var superb inmundigads hos fam. Jansson och så spenderades ännu en trevlig kväll hos dem men nu var de hemma!

På söndag förmiddag drog jag och Sanna en snabbsväng till Gällstad för att fixa lite. Gick bra. Åt en sopplunch med familjerna inan det var dax för Sanna och mig att gå ner till kyrkan och ta dopbilder. Tog även bilder i församlingshemmet och under dopet. En trevlig kväll bland släktingar och andra blev det sedan. Vi var ett trött gäng som drog oss tillbaka hos Janssons sedan.

Tidigt på måndagsmorgonen åt vi frukost och packade in i bilen för nu var det dax att styra mot Ärla igen. Solen sken och vi hade bra väglag och det var lugnt med trafik. Vi var hemma runt 13.30.

Gubben har dragits med ett ont knä som han fick åka in till Tvc och visa upp. Tyvärr gjorde de inget men de kunde konstatera att det var vatten i knät. Jaha..nu ska han gunga fram då..bara han inte blir sjösjuk!

På kvällen var jag in på min underbara vattengympa. Sanna och Andreas åkte med in också då de skulle sova i stan bägge två.
Kollade på tv med Amanda när jag kom hem. Trött...



Söta Alina Emilija :)


Sanna
PUBLICERAT: 2010-03-23, 13:07:05 | URL: http://sannaaek.blogg.se/

MYYYSHEEELG! Ville inte åka hem :( hade kunnat stanna en vecka till!

Kan vi inte våldgästa Janssons i sommar igen? (a)


Sanna Ek
PUBLICERAT: 2010-03-24, 22:42:46 | URL: http://sannaaek.blogg.se/

Sv; Tack mami! Love u <3



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: